7 Temmuz 2009 Salı

branş için değişiklik

YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER
1- Yapılan değişikliğe göre "Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği", "Bilgisayar Teknolojisi Bölümü /Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bölümü", "Matematik-Bilgisayar Bölümü" ve "İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri" mezunları Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumlarına atanamayacaklardır.
Bu branşta yapılan değişiklik ile atama esas alan ismi "Bilgisayar"dan, "Bilişim Teknolojileri"ne değiştirilmiştir. Ayrıca aylık karşılığı okutulabilecek dersler arasına aşağıda koyu olarak gösterilen bölümler eklenmiştir.
2- Kimya alanında sadece "aylık karşılığı okutulabilecek dersler" arasına yeni eklemeler yapılmıştır. Bu yeni ekler aşağıda koyu olarak gösterilmiştir.
119 sayılı karara ekli yeni cetveli görmek için tıklayınız.
Eski cetveli görmek için tıklayınız.
Bilişim Teknolojileri
(Değişik : 12/05/2006 tarih ve 133 sayılı TTKK)(Değişik : 17/09/2007 tarih ve 155 sayılı TTKK)(Değişik : 26/03/2008 tarih ve 125 sayılı TTKK)
1. Bilgisayar Öğretmenliği2. Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği3. Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği4. Elektronik ve Bilgisayar Öğretmenliği5. Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (**) .6. Bilgisayar Teknolojisi Bölümü /Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bölümü(*) (**)7. Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği (*)8. Matematik-Bilgisayar Bölümü (*) (**)9. İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri (*) (**)10. Bilgisayar Mühendisliği (*)11. Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği (*)
(**) Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumlarına Atanamazlar.
BilgisayarBilgisayar (Yazilim)MikroislemcilerLojikVeri TabaniBilgi Teknolojileri I IIBilim ve TeknolojiBilgi ve Iletisim TeknolojisiBilisim Teknolojileri
* Bilisim Teknolojileri Alaninin;-Bilgisayar Teknik Servisi-Ag Isletmenligi-Web Programciligi-Veri Tabani Programciligi-Dallarinin alan ortak ve dal dersleri
* Diger alanlarin Bilisim Teknolojileri Alanina ait alan ortak/dal dersleri ve modülleri
Kimya(Değişik : 12/05/2006 tarih ve 133 sayılı TTKK)(Değişik : 26/03/2008 tarih ve 125 sayılı TTKK
1. Kimya Öğretmenliği2. Kimya Bölümü (*)3.Kimya Mühendisliği (*)
KimyaKimya UygulamalariIleri KimyaFen ve Teknoloji / Fen BilgisiBilim ve TeknolojiBilgi TeknolojisiTeknik AtölyeArastirma TeknikleriSeramik KimyasiMeslekî KimyaKimya, Petro Kimya, Plastik Isleme, Plastikçilik, Lastik Teknolojisi, Boya Tekno-lojisi, Deri Teknolojisi, Zeytin Teknolojisi, Gida Analizi, Proses, Gida Kontrol ve Analizleri, Gida Teknolojisi, Laborantlik alanlarinin Kimya alani ile ilgili teorik ve uygulamali meslek dersleriSu BilgisiAtik Sular BilgisiKagit ÜretimiKimya Teknolojisi Kimya Alaninin;Petrol - RafineriPetrol - PetrokimyaKimyaBoya Üretimi ve UygulamaKimya ProsesDeri IslemeDallarinin alan ortak ve dal dersleriAlanin diger dallarinin bu dallarla ilgili alan ortak ve dal dersleriDiger alanlarin bu dallarla ilgili alan ortak/ dal dersleri ve modülleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder